Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Κριτική για τις πλαζ της Αμφιλοχίας ας απαντησει ο Κοιμήσης


Προβλήματα υπάρχουν τόσο στην νέα πλάζ και την πλάζ "Κουλούρι",ειδικά ,αλλά και στις υπόλοιπες γενικότερα, σύμφωνα με τον κ. Πρεβεζάνο.
"Για τη μη λειτουργία των ως άνω πλάζ αποκλειστική ευθύνη φέρει η Δημοτική αρχή ,αφού καθυστέρησε όσον αφορά τις διαδικασίες παραχώρησης και εκμετάλευσης ,αν και είχαμε τονίσει την ανάγκη έναρξης των διαδικασιών νωρίτερα ,προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.
Δεν γνωρίζουμε τι έχει κατά νου η Δημοτική Αρχή και ο κ. Δήμαρχος,αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή δεν τιμά κανένα.Αν κάποιος επισκεφθεί σήμερα τις περιοχές αυτές θα βρεθεί κοντά σε ρυπογόνες περιοχές και όχι σε πλάζ. Ποιός ανέχεται αυτή τήν κατάσταση;Ποιός δεν κινεί τις διαδικασίες για την επίλυση του θέματος προκειμένου να αποδοθούν στους λουομένους,κυρίως δημότες μας,οι πλάζ όπως απαιτείται και από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Πρέπει να γνωρίζει η Δημοτική αρχή και ο κ. Δήμαρχος ότι δυσφημείται ο τόπος μας από τους όποιους περαστικούς πιθανόν επισκεφθούν αυτές τις περιοχές.
Τέλος ας ληφθεί υπόψη η πιθανή απώλεια εσόδων από τη μη λειτουργία των πλάζ ,σε τόσο δύσκολες εποχές .
Ας μας πεί ο κ. Δήμαρχος πότε και πώς θα αντιμετωπίσει το θέμα για να μαθαίνουν και οι δημότες τι συμβαίνει.Αναμένουμε."





ΠηγήQ agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου