Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Νέο φυσικό χλοοτάπητα απέκτησε το δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας


Ο Δήμος Αμφιλοχίας τοποθέτησε φυσικό χλοοτάπητα στο γήπεδο έκτασης 16 στρεμμάτων με τους βοηθητικους χώρους ελαφράς προπόνησης, το οποίο και  δόθηκε ήδη σε χρήση. Παράλληλα ετοιμάστηκε ως προπονητήριο, το παλιό γήπεδο της Τοπικής Κοινότητας Σαρδινίων στην περιοχή Γρούσπα, έκτασης  5 στρεμμάτων, το οποίο και φυτεύθηκε με χόρτο και αγριάδα, ενω τοποθετήθηκε και σύστημα ποτίσματος, ώστε να συντηρείται ιδιαίτερα στους θερινούς μήνες.  Ένας υπερσύγχρονος εξοπλισμός που αγοράστηκε, καλύπτει όλες τις ανάγκες για τη φυσική περιποίηση του χόρτου και την εξασφάλιση άριστων αγωνιστικών συνθηκών για τους αθλητές.
 Η δύσκολη οικονομική συγκυρία μας επιβάλλει να ενισχύσουμε περισσότερο τώρα τις κοινονικές υποδομές και να αντιμετωπίζουμε τις άλλες ελλείψεις μας,  μόνο μέσα από χρηματοδοτικά επιλέξιμα έργα του ΕΣΠΑ, τα οποία δυστυχώς δεν καλύπτουν πάντα τις δικές μας τοπικές ανάγκες, αλλά ούτε και της χώρας.




 Πρώτος αγώνας μεταξύ παλαιμάχων του ΠΑΟΚ και του ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ, με συμμετοχή, Τερζανίδη. Μπορμπόκη κλπ και προπονητή τον Μπέλλη. Προπονητής ΑΜΦΙΛΟΧΟΥ Κώστας Τέλωνας.
Σκορ 2-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου