Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ



Αναπάντεχη εμπλοκή στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠαΣοΚ, καθώς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «καμία κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει με απλήρωτους εργαζόμενους» και ότι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν ακόμη και τις συνεδριάσεις στην Ιπποκράτους, αν δεν τους καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων έως την 21 Δεκεμβρίου.
Τις προειδοποιήσεις αυτές ανήρτησαν υπάλληλοι σε δική τους ιστοσελίδα για να διαμαρτυρηθούν, ενώ δημιούργησαν αντίστοιχη σελίδα και στο Facebook.
Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Σεπτέμβριο, ενώ καθημερινά δέχονται την καθημερινή διαπόμπευση από τον περίγυρό τους για τα πεπραγμένα του κόμματος, «του κόμματος το οποίο υπηρετούμε πολλοί από εμάς πάνω από 20 χρόνια και ξέραμε ότι αυτό θα υπηρέτη τον λαό και μόνο όπως μας δίδαξε ο μόνος πρόεδρος που αναγνωρίσαμε στο κόμμα, ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο blog.
Επισημαίνουν ότι οι περισσότεροι μετά από 15 και 20 χρόνια δουλειάς δεν παίρνουν πάνω από 1.200 ευρώ και τονίζουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να κάνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα».
Μάλιστα τονίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεκινήσει την Τρίτη εσωκομματική διαδικασία στην Ιπποκράτους.
Πάντως, οι εργαζόμενοι πήραν σήμερα – τελευταία ημέρα για την καταβολή του – το δώρο των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου