Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

 

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στις επιμελητηριακές εκλογές με τη συμμετοχή να είναι αρκετά μικρή, αφού μόλις 1780 μέλη προσήλθαν στις κάλπες.

 
 
 
 
Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων ξεκίνησε χθες το απόγευμα και προχωρά με αργούς ρυθμούς.

Από τις έδρες όλών των τμημάτων, 26 καταλαμβάνει η παράταξη Τσιχριτζή και 5 στην παράταξη Μούρκα κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστά περίπου 84% και 16%.

Πρώτη ολοηληρώθηκε η καταμέτρηση αργά χθες το βράδυ στο εμπορικό τμήμα, όπου η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 7 έδρες και η παράταξη Μούρκα τρείς.

Στο εμπορικό εκλέγονται κατά σειρά οι Σ. Κωστίκογλου, Δ. Κακούρης, Απ. Μαυρέλης, Β. Παπαθανάσης , Δ. Χριστοδουλόπουλος, Ελ. Κορδάτου και Ι. Γιοπάνος. Από την παράταξη Μούρκα στο Τμήμα Εμπορίου εκλέγονται οι:Μούρκας Σωτήρης ως επικεφαλής, Σπυρόπουλος Βασίλης και Χουλιάρας Μιχάλης

Στο τμήμα Μεταποιήσης η παράταξη Τσιχριτζή εκλέγει 11 έδρες ενώ η παράτξη Μούρκα μια έδρα. Εκλέγονται οι Ράπτης Παναγιώτης, Κουτέρης Βασίλης, Νικολέτας Βασίλης,Τσούνη Βασιλική, Καραχάλιος Βασίλης, Σιάκος Αθανάσιος, Λανάρα Αθανασία, Μηλαρά Ηλέκτρα, Κατσούδας Γρηγόριος,Παπαθανασίου Νικόλαος και Τσιχριτζής Παναγιώτης ως επικεφαλής. Από το συνδυασμό Μούρκα εκλέγεται ο Λύρος Κων/νος.

Στο Τμήμα Εξαγωγών εκλέγεται ο Μπόκας Κων/νος από την παράταξη Τσιχριτζή.

Στο Τμήμα Τουρισμού – Μεταφορών από το το συνδυασμό Τσιχριτζή εκλεγονται Καψιαμπέτης Γιώργος και Κατσούδας Αναστάσιος.

Στο Τμήμα Υπηρεσιών οι έδρες είναι 5/1 υπέρ της παράταξης Τσιχριτζή και εκλέγονται κατά σειρά οι Γ. Σωτηρόπουλος , Εφη Κώνστα, Θ. Βούλγαρης, Ηλ. Καλλέργης και Αθ. Κοντονάσιος.
Από την παράταξη Μούρκα εκλέγεται ο Ν. Γκορόγιας.

astakos-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου