Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Όλα δείχνουν Β΄Αθηνών για Κουρουμπλή

Το σενάριο που εδώ και μήνες διακινείται ως το πλέον πιθανό, η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σήμερα το παρουσιάζει ως οριστικό. Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Κουρουμπλής θα πολιτευτεί στη Β΄Αθηνών και όχι στην Αιτωλοακαρνανία. Στο ερώτημα με ποιον θα πολιτευτεί η οριστική απαντηση δεν έχει δοθεί αλλά τα προγνωστικά όλα συγκλίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ (θυμίζουμε και την πρόσφατη παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα στο Αγρίνιο).
Ωστόσο στους συνομιλητές του ο Π.Κουρουμπλής παραπέμπει για τις αποφάσεις του μετά την 19 Ιανουαρίου.  Είναι η ημέρα κατά την οποία η Ενωτική Κίνηση στην οποία μετέχει ο Κουρουμπλής έχει καλέσει σε κοινή συνάντηση με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων τους πολιτικούς φορείς Άρμα Πολιτών, Δημοκρατική Αριστερά, Ελεύθεροι Πολίτες, Κ.Κ.Ε., Οικολόγοι Πράσινοι και ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
Πάντως ασχέτως με το σχεδιασμό του Π.Κουρουμπλή, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το agrinionews.gr, υπάρχουν (πρώην) στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Αιτωλοακαρνανίας που συζητούν το ενδεχόμενο συμμετοχής στις λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό.

agrinioNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου