Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ειχε πεθάνει από το κρυο και κοιμόταν με τον νεκρό πατέρα του επί 3 μέρες



Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν σε ένα σπίτι, στο Σκόπελο της Γέρας Λέσβου 
.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Τετάρτη (01-02-2012). Γείτονες ενός ηλικιωμένου, που είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής, αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι. Βρήκαν τον 74χρονο νεκρό στο κρεβάτι που κοιμόταν και όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο θάνατός του, προήλθε από... το τσουχτερό κρύο των τελευταίων ημερών. Όλα αυτά όμως, ήταν ένα μόνο κομμάτι της τραγωδίας...

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος, είχε πεθάνει 3 μέρες νωρίτερα, από την ημέρα που τον βρήκαν. Όλες αυτές τις μέρες, ο διανοητικά καθυστερημένος γιος του, δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, δεν έβγαινε ούτε εκείνος από το σπίτι και κοιμόταν με τον νεκρό πατέρα του.

Όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης διαπιστώθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι το σώμα του άτυχου γέροντα είχαν αρχίσει να το τρώνε τα ποντίκια!

Όλα αυτά σε ένα σπίτι, σε μια γειτονιά που όλοι γνώριζαν τα προβλήματα αλλά κανείς δεν βοήθησε. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τηλεφωνήσει στην αστυνομία έγκαιρα και να ενημερώσει για τους κινδύνους.
Όλοι γνώριζαν αλλά σιωπούσαν...
tsekouratoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου