Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η «Βελανιδιά» συμμετείχε σε εκδήλωση για την Ημέρα Περιβάλλοντος στα Εκπαιδευτήρια «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ»
       Με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών αλλά και μεγάλων… παιδιών  και την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, ο Σύλλογος Φίλων Βελανιδιάς συμμετείχε στη περιβαλλοντική Γιορτή για τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που οργανώθηκε  από τα Εκπαιδευτήρια «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο Χαϊδάρι....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS...    Η μεγάλη περιβαλλοντική γιορτή είχα πολύ μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2012 στο προαύλιο τωνΕκπαιδευτήριων «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» στο Χαϊδάρι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. 
        Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι μαθητές της Ε΄ Τάξης με επικεφαλής την εξαίρετο Εκπαιδευτικό Αλεξάνδρα Βερροίου,  δούλεψαν ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για το ιερό δέντρο της Βελανιδιάς και πρόβαλαν τα έργα που ζωγράφισαν οι μαθητές.
        Παράλληλα στο χώρο εκτός από τις Ζωγραφιές από τις Βελανιδιές υπήρχαν ψυχαγωγικές δράσεις, παιχνίδια, εργασίες των μαθητών, παζλ, δημιουργική απασχόληση, κατασκευές και πολλά άλλα, μέσα από τα οποία οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης για την προστασία του περιβάλλοντος. 
         Ο Σύλλογος Φίλων Βελανιδιάς έστησε ένα τραπεζάκι στο χώροαπό το οποίο πέρασαν δεκάδες μαθητές και το οποίο περιελάμβανε σπόρους βελανιδιάς (Βελάνες), μικρά δενδρύλλια βελανιδιάς, περιοδικά, κ.α. έτσι ώστε να ενισχυθεί η περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών και η αγάπη των μικρών για τη Βελανιδιά. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου