Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Που είσαστε βρε αγανακτισμένοι; ...αφήσατε το Λουκάνικο μόνο του.

Τι έγινε? μπήκατε στην κυβέρνηση και όλα μέλι γάλα? Αυτός ήταν ο στόχος σας? Λύθηκαν όλα τα προβλήματα? δεν καταλαβαίνετε πως έρχεται τσουνάμι!
Τελικά ο μόνος που μένει σταθερά στο Σύνταγμα είναι ο  αρχηγός σκύλος  «λουκάνικος», αυτός εκεί είναι και θα θυμάται.
Δύο σκέψεις υπάρχουν  για τις μέρες εκείνες…
1) Πιστέψατε πως ο Γιωργάκης είχε δίκιο και έτσι έπρεπε να γίνει και να προχωρήσουν τα μέτρα.
2)Η είχατε σκοπό  μόνο να φύγει ο Γιωργάκης  και να έρθει ο Αντωνάκης και οι άλλοι στην κυβέρνηση, με μπροστάρη Τραπεζίτη, και τα μέτρα να ξαναγίνουν ακόμα περισσότερα.
Μήπως δεν καταλάβατε πως από τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από το ΔΝΤ έχει εφαρμοστεί μόνο το 10% και έπεται συνέχεια.
Τελικά   μόνο ο Λουκάνικος αγανακτισμένος έχει μείνει στο σύνταγμα.


   ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ

Μόνος, αλλά πανέτοιμος να τα βάλει μ όλη την κρατική βία και καταστολή!
Ο σύντροφος Λουκάνικος!
Πρωτοπόρος σ όλους τους κοινωνικούς αγώνες οι οποίοι αναζήτησαν δικαίωση πέριξ και εντός της πλατείας Συντάγματος τα τελευταία χρόνια. Έδειξε από νωρίς την ταξική-αγωνιστική του συνείδηση και επαναστατικότητα. Πάντα με το μέρος των κατατρεγμένων, των φτωχών, των απεργών, των αγανακτισμένων. Ποτέ από την πλευρά των μπάτσων, των λαμόγιων και των εξουσιαστών. Πρώτος στα γαυγίσματα πρώτος στους αγώνες, αλλά και στα λουκάνικα υποθέτω, από το όνομα που του έδωσαν.(Εξ άλλου, ιστορικά, όλοι οι σπουδαίοι κοινωνικοί αγωνιστές και επαναστάτες είχαν παράξενα-ελκυστικά παρατσούκλια).Τον τελευταίο καιρό, ήταν πάντα εκεί μπροστάρης, σύμβολο και ηγέτης των αγανακτισμένων πολιτών, έξω από την Βουλή.
Μέχρι που ήρθε η αναγνώριση της ηγετικής του φυσιογνωμίας ακόμα κι από τον ίδιο του τον αντίπαλο. (Μεγάλη υπόθεση αυτό, το συναντάς σπάνια στην ιστορία). Το BBC, έκανε αφιέρωμα σχεδόν 20 λεπτών (ντοκιμαντέρ θα το έλεγα) με την δράση του ηρωικού Λουκάνικου. Σήμερα το πράμα προχώρησε κι άλλο, με πολλά από τα γνωστά Bloogs, να παίζουν το τραγούδι του David Rovies με τίτλο The roit dog, αφιερωμένο στον Λουκάνικο, το οποίο και κάνει θραύση σε κτυπήματα στο διαδύκτιο.
Ο σύντροφος Λουκάνικος, ράτσα φυσικού ηγέτη, γεννημένου νικητή, ο πρώτος αντιεξουσιαστής κοπρίτης παγκόσμιας εμβέλειας και αποδοχής. Αν δει και αγκυλωτό σταυρό τότε να δείτε πως κάνει..... 

ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
ΚΡΑΤΑ ΡΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΕ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ

Δείτε το βίντεο με το Λουκάνικο


Δείτε το βίντεο και ακούστε το τραγούδι του



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου