Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ταλαιπωρία για ανάπηρη μαθήτρια στο Αγρίνιο

 


Σχεδόν καθημερινή είναι η ταλαιπωρία για ανάπηρη μαθήτρια λυκείου του Αγρινίου, που δεν μπορεί να φύγει από το σχολείο της, αφού ασυνείδητοι οδηγοί  παρκάρουν στην αναπηρική θέση!
Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσο από τον δήμο όσο και από την διεύθυνση του σχολείου, το νεαρό κορίτσι, αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα με την έξοδο του από το σχολείο.
Αιτία,  οι ασυνείδητοι οδηγοί, που κάθε τρείς και λίγο παρκάρουν στην ειδική θέση που υπάρχει, ώστε το όχημα που την μεταφέρει να προσεγγίσει το σχολείο και να την παραλάβει. Έτσι ειδοποιείται είτε η δημοτική αστυνομία ή η τροχαία για να βεβαιώσουν τις παραβάσεις. Το «έργο» όμως επαναλαμβάνεται λίγες μέρες μετά, αφού οι οδηγοί δεν βάζουν μυαλό και παρά την οφθαλμοφανή σήμανση που υπάρχει, τους κώνους που έχουν τοποθετηθεί κλπ καταλαμβάνουν διαρκώς  την αναπηρική θέση.
«Είναι θέμα παιδείας των οδηγών» λένε οι υπεύθυνοι του σχολείου, που πλέον θα τοποθετήσουν και πινακίδα στο σημείο, μήπως και οι οδηγοί τελικά αντιληφθούν και ευαισθητοποιηθούν.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου