Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Ο Νίκος Σολδάτος που πρίν ένα χρόνο εκλέχτηκε με το χρίσμα της Ν.Δ. στον Δήμο Ακτιου Βόνιτσας μιλαει στην εφημερίδα αιχμη.
Νίκος Σολδάτος: «Με πολύ δουλειά και προσπάθεια οργανώθηκε ο νέος δήµος αφού παρουσιάζει σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό. Ωστόσο δεν έχασε καµιά ευκαιρία για υποβολή προτάσεων»
   «Το πρώτο τετράμηνο διατέθηκε στα οργανωτικά θέματα του νέου δήμου Ακτίου - Βόνιτσας που είναι ένας από τους λίγους που παρουσιάζουν τόσο μεγάλη ανομοιογένεια όχι μόνο στα γεωγραφικά, αλλά και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έτσι δόθηκε βαρύτητα στην οργάνωση των υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Στο μεταξύ στις αρχές του 2011, εκδόθηκαν 83 εγκύκλιοι που αφορούσαν την εφαρμογή του Καλλικράτη, στις οποίες ο νέος δήμος έπρεπε να προσαρμοστεί. Ο προϋπολογισμός του 2011 δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί λόγω εξωγενών παραγόντων, με βασικότερο τη μη απόδοση των θεσμοθετημένων πόρων από το κράτος προς το δήμο. Ενδεικτικά μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 είχαμε πάρει μια μόνο δόση της ΣΑΤΑ που για το δήμο Ακτίου - Βόνιτσας ήταν 173.000 ευρώ και αργότερα ήρθαν οι άλλες δυο και αναμένεται η τέταρτη. Άρα λοιπόν ο προϋπολογισμός του έτους δεν ήταν υλοποιήσιμος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου