Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Επίθεση Πακιστανών με τσεκούρια στη Ρόδο !




Νότιο Αιγαίο Επίθεση Πακιστανών με τσεκούρια στη Ρόδο !

Συνελήφθη χθες (16.04.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στην χώρα.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι τρεις (3) 25χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, οι οποίοι κατηγορούνται επιπλέον για οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού από 25χρονο αλλοδαπό υπήκοο Πακιστάν ότι προχθές (15.4.2012) απογευματινές ώρες στην περιοχή της Θεολόγου Ρόδου κατά την διάρκεια αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ ομοεθνών του, στον όποιο μετείχε ως διαιτητής, δέχτηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, τα οποία τον χτύπησαν στο κεφάλι και στην πλάτη με γροθιές, κλωτσιές και χρησιμοποιώντας μικρού μεγέθους τσεκούρια.

Μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνα εντόπισαν χθες το βράδυ στην Σορωνή Ρόδου τον 27χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα ως ένας από τους δράστες που τον χτύπησαν.

Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι 27χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε, θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

ifmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου